Ніж для тіста
Зручний і максимально надійний ніж для тіста підійде для формування равиолі або в кондитерському виробництві.
Ніж - штамп для тесту виконаний з металу і має ручку з нержавіючої сталі. Діаметр прорізу тесту 65 мм, що дозволяє виготовляти дуже акуратні і зручно такі, що поїдаються вироби.
Замішуємо тісто, тонко розкочуємо. Викладаємо, маленькою ложечкою, згори порції начинки. Накриваємо листом такого ж тіста і проходимося по заготівлі нашим штампом. Одним натисненням ми запечатуємо і вирізуємо виріб. Готово. Просто і красиво. В якості наповнювача можна використати м'ясну, овочеву і інші види начинки.
Впевнені, що ніж - штамп для тіста прослужить довгі роки і принесе багато радості вам, вашим близьким, і гостям.
Характеристики:
матеріал - метал
діаметр просічення - 65 мм
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Вирубка |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Діаметр | 65 мм |
Колір | Білий |
- Ціна: 338 ₴