Нож для теста
Удобный и максимально надежный нож для теста подойдет для формирования равиоли или в кондитерском производстве.
Нож - штамп для теста выполнен из металла и имеет удобную деревяную ручку из бука. Диаметр прореза теста 63 мм, что позволяет изготавливать очень аккуратные и удобно поедаемые изделия.
Замішуємо тісто, тонко розкочуємо. Викладаємо, маленькою ложечкою, зверху порції начинки. Накриваємо листом такого ж тіста і проходимся по заготівлі нашим штампом. Одним натисканням ми запечатуємо і вирізаємо виріб. Готове. Просто і красиво. В якості наповнювача можна використовувати м'ясну, овочеву і інші де-які види начинки.
Впевнені, що ніж - штамп для тіста прослужить довгі роки і принесе багато радості вам, вашим близьким, і гостям.
Характеристики:
матеріал - метал і дерево бук
діаметр просічки - 63 мм
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Ніж для нарізки тіста |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Довжина леза | 6.5 м |
Довжина ножа | 6.5 см |
- Ціна: 338 ₴