Кожна господиня любить балувати своїх близьких вишуканими або просто цікавими та смачними стравами. Приготування м'яса у різних видах є невід'ємною частиною нашої країни. Запечене м'ясо, печеня, смажені відбивні, запечені реберця, і звичайно ж шинка. Тільки домашня кухня дозволить Вам дивувати рідних і близьких.
Представляємо Вашій увазі просту і зручну в застосуванні Ветчинницу - Білобока, для приготування м'ясних і рибних делікатесів.
Ветчинница Білобока являє собою циліндричну прес-форму для приготування вдома, в умовах побуту, шинку, різноманітних м'ясних і рибних рулетів, просто пресованого м'яса і різноманітних делікатесів, навіть ковбаси різного типу та виду.
Істинне достоїнство даної прес-форми, Ветчинницы - Білобока - це саме простота її використання. І Вам абсолютно немає ніякої необхідності володіти видатними кулінарними і техлогическими навичками, і не потрібно ніяких додаткового обладнання і пристосувань.
Приготувати шинку з допомогою Ветчинницы - Білобока - можливо як у каструлі з водою, так і в духовці і звичайно ж в аерогрилі.
Ветчинница - Білобока має форму порожнього циліндра, з двома пластинами закриваючими даний циліндр, а так само 3 пружини для створення тиску преса на виготовлений продукт. Виготовлена Ветчинница з нержавіючої сталі і здатна витримувати температуру понад 300 градусів Цельсія.
Спосіб використання Ветчинницы - Білобока:
1. Підготувати м'ясо (все на Ваш вибір), порізати змішати різний тип м'яса, нашаткувати овочі (за смаком) - одним словом замаринувати.
2. Скріпити дно Ветчинницы з циліндром.
3. Укласти всередину циліндра пакет для запікання (він же рукав). Все для того що б сік з м'яса залишався цілком у страві.
4. Розмістити і трохи спресувати руками м'ясо в Ветчиннице.
5. Загорнути вільні краї всередину пакета прес-форми і накрити кришкою.
6. Затягнути пружини, скріпивши ними дно з кришкою.
7. Потім можна використовувати один із способів, в даному випадку це варіння в каструлі з водою.
8. Укласти Ветчинницу - Білобока на дно каструлі, залити водою що б ветчинницу покрило водою повністю і поставити на вогонь.
9. Коли вода в каструлі закипить, залишити варитися на середньому вогні протягом години. За цей час м'ясо провариться і спрессуеться під тиском пружин.
10. Після, вийняти Ветчинницу з каструлі і дати їй охолонути до кімнатної температури, зняти пружини, і виштовхнути дно, тим самим діставши сама страва. Просто розкрийте Ваше м'ясо з пакету і нарізайте. Приємного апетиту!
Так що приготувати смачне, соковите м'ясо в домашніх умовах і не використовуючи купу пристосувань і посуду можна! Нова Ветчинница - Білобока допоможе Вам в цьому, в будь-який час і Вам стати перешкодою може тільки Ваше небажання.
Переваги ветчинницы Білобока:
- міцність і довговічність;
- простота і зручність у використанні;
- дозволяє приготувати натуральні і корисні страви, які замінять магазинні анналоги з підсилювачами смаку і консервантами;
- допоможе втілити в життя Ваші самі різні кулінарні фантазії;
- загальна місткість - 1,5 кг;
- вага - 450 г;
- розміри - 150 * 150 * 180 мм.
В комплект входить:
- циліндрична форма;
- дно та кришка;
- пружини – 3 шт.;
- аркуш-вкладиш з інструкцією;
Основні | |
---|---|
Стан | Новий |
Користувацькі характеристики | |
Призначення форми | Для пресованого м'яса, Шинка, М'ясні і рибні рулети |
Тип форми | Циліндрична |
- Ціна: 500 грн