Що може приємніше домашнього вечері на двох. А коли чоловік здатний приготувати і влаштувати своїй коханій романтичну вечерю - це верх романтики і подиву. Італія, як відомо, славиться своїм романтизмом і смаком національних страв, у тому числі і пастою, в соусі.
Новая лапшерезка - Pasta Machine Giakoma G-1181 - способна помочь любому, даже многого не умеющего мужчину, самому приготовить и порадовать свою вторую половинку классической пастой Размер компактной лапшерезки - 15 х 20 х 21 см.
Большим плюсом лапшерезки Giakoma G-1181 можно назвать ее оптимальную регулировку толщины, которая делится на 9 градаций (так что уже теперь Вы точно подберете толщину пасты в идеале). Все детали корпуса изготовлены из нержавеющей стали и способны выдержать как ручную мойку в любой воде, так и мойку в посудомоечной машине.
Локшинорізка Giakoma G-1181 - це насамперед тісторозкаточна машина, здатна легко і швидко підготувати тісто для нарізки локшини і пасти будь-якої товщини. У лапшерезке Giakoma G-1181 є додатковий робочий блок, який здатний нарізати 2 види пасти: класичні тонкі спагетті і широку пасту (Лигвини або Фетучіні).
Порядок використання лапшерізки Pasta Machine Giakoma G-1181:
- для початку роботи закріпіть лапшерезку на стільниці за допомогою невеликих "лещат":
- локшинорізка повинна бути чистою і сухою (що б не було розривів і злипання тіста і готового продукту);
- начиная раскатывать тесто выставьте самую большую толщину 3 мм и несколько раз пропустите тесто. Далее можете свободно уменьшать толщину теста до нужной Вам (от 0,2 мм до 2,5 мм);
- Вы можете как самостоятельно разрезать тесто на нужные Вам полоски по ширине, либо использовать раскатанное тесто по ширине машинки;
- подсоедините дополнительный блок для пасты и переместите поворотную ручку в него (блок имеет 2 вида валиков для нарезки узких - 1,5 мм и широких - 6,6 мм лент пасты);
- после подвесьте лапшу для просушки;
- чистити лапшерезку Giakoma G-1181 рекомендується за допомогою м'якої щітки після кожного використання, так само для чищення нарізної блоку іноді можна використовувати оливкову олію.
Так що, Ви бачите, що тісторозкаточна машина і локшинорізка Pasta Machine Giakoma G-1181 це комплексний ідеальний варіант для приготування різної по товщині і ширині пасти, на будь-який смак.
Комплектація:
- локшинорізка Pasta Machine Giakoma G-1181;
- блок для нарізки локшини;
- поворотна ручка;
- невеликі лещата (струбцина);
- інструкція до застосування;
- картонна упаковка.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Giakoma |
Кількість валів | 1 пара |
Максимальна товщина пласта | 3 мм |
Максимальна ширина локшини | 6.6 мм |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Мінімальна товщина пласта | 0.2 мм |
Мінімальна ширина локшини | 1.5 мм |
Привід | Ручний |
Тип | Тісторозкатка-локшинорізка |
Ширина валу | 150 мм |
Ширина пласта | 150 мм |
Габаритні розміри | |
Висота | 21 мм |
Глибина | 20 мм |
Ширина | 15 мм |
- Ціна: 700 грн