Продавець Магазин "Select" розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
556 відгуків
+380 (67) 101-73-17
+380 (99) 292-17-58
Магазин вибраних товарів
Кошик

Ваші кулінарні шедеври

Ваші кулінарні шедеври

Ваші кулінарні шедеври

Спагетті з тунцем, сиром і гострим соусом.

Це саме те блюдо з якого ви впевнено можете розпочинати свій шлях у кухарське мистецтво. Батьківщина його Італія, але інгредієнти, крім тунця і оливкової олії, годяться українські. Так що ціна його доступна кожному.

Мінімум часу, максимум смаку. Ситне, але легке блюдо завдяки гострого соусу. Прекрасно поєднується з вином. Зовнішній вигляд і смак страви багатий. Воно буде високо оцінено друзям і близькими якщо ви його приготуєте як вдома, так і в умовах кемпінгу.

  Інгредієнти страви для більшої ясності і простоти приготування можна розділити на три частини:

 1. Основа: спагеті, тільки твердих сортів, беремо з розрахунку 100 гр. на людину.

 2. Соус: дрібно порізаний часник, гострий перець (будь-який, але головне в міру гострий), петрушка, і оливкове масло другого віджиму, щоб не було гіркоти.

Соус

 3. Заправка: консервований тунець для салатів, зазвичай одна 185 гр. банку на двох, твердий сир(Шостка "Шостка"), з розрахунку 100 гр. на людину. 

Інгредієнти страви зі спагеті

А тепер власне готуємо.

Основа:

- варим спагетти минут 5-7, на вкус еще твердоватым снимаем его с плиты и отставляем на 3-5 минут доходить в кастрюле.

 Соус:

- выливаем в сотейник оливковое масло, из расчета 50 грамм на двоих. Соуса много не бывает, но как минимум: петрушки берем из расчета 50 грамм на человека, чеснок - средняя головка на человека, перец - исходя из его остроты и ваших предпочтений. Пассируете соус  3-5 минут на среднем огне пока доходит спагетти.

 Заправка:

 - открываем консервированный тунец.

 - в блендере или на терке мелко натираем сыр.

Спагетті викладаємо на широкі тарілки з невеликою гіркою посередині, рівномірно поливаємо соусом (кількість за смаком), посипаємо тунцем і повністю засипаємо зверху сиром(черговість на Ваш смак).

Voilà! Ваш chef-d œuvre готовий! Його чудово подавати як в жарку погоду з червоним охолодженим вином, в холодну як з вином так і з більш міцними напоями.  Алкоголь п'ється трохи згодом після початку дегустації страви. Bon appétit!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner